Skip to content Skip to footer

Suzanna

Over Suzanna

Al 10 jaar een begrip in de beautybranche als skin expert lash queen.

Haar passie begon op jonge leeftijd waarin zij al bezig was met wenkbrauwen en wimpers.

Naast haar kennis over de huid wilt zij ook haar kennis over de lash extensions over brengen aan andere die graag hun dromen willen najagen. Mensen die haar al kennen weten dat ze erg spontaan, lief en oprecht is. Ook dat ze graag anderen stimuleert om ook succesvol te worden als specialist in brows and lashes. Leer alle tips en tricks van stap tot stap. Tijdens haar trainingen krijg je niet alleen theoretische kennis en plaatsing technieken, maar ook een zelfvertrouwen om uiteindelijk voor jezelf iets op te starten. Ze heeft de beste en handigste materialen voor haar cursisten bij elkaar verzameld zodat jij geen omkijken meer hebt naar de juiste producten. Ze traint haar studenten op hoogste niveau om zichzelf te laten ontwikkelen. Na een training van Suzanna kan jij ervan uitgaan dat jij zelfverzekerd en gevorderd bent om jou klanten te behandelen!

Ook is zij de Browlamination specialiste van ons team bij Milad Ghasemi Academy.

Waarom kiezen voor Suzanna

Mensen die haar al kennen, weten dat ze heel spontaan, lief en oprecht is. Ze moedigt ook anderen graag aan om succesvol te worden als specialist in wenkbrauwen en wimpers.

Leer stap voor stap alle tips en trucs. Tijdens haar opleiding doe je niet alleen theoretische kennis en plaatsingstechnieken op, maar ook zelfvertrouwen om uiteindelijk iets voor jezelf te beginnen.

Ze heeft de beste en meest bruikbare materialen verzameld voor haar leerlingen zodat jij je geen zorgen meer hoeft te maken over de juiste producten. Ze leidt haar studenten op het hoogste niveau op om zichzelf te ontwikkelen.

Na een training van Suzanna mag je er vanuit gaan dat je zelfverzekerd en gevorderd bent om je klanten te behandelen!

Ze is ook de Browlamination-specialist van ons team bij Milad Ghasemi Academy