Skip to content Skip to footer
woman-in-white-towel-3212164

Our salon treatments

Milad's beauty treatments are focused on beauty treatments and we specialize in eyebrows and eyebrow plucking and can proudly call ourselves the best in the country and we have years of experience.

Basis gezichtsbehandeling

Duur: 60 minuten - Prijs: € 55

Met deze behandeling zorgen wij ervoor dat uw gezicht optimaal gereinigd wordt. Afhankelijk van uw huidtype gaan we de huid peelen om de verhoornde laag wat te verdunnen zodat de werkstoffen beter opgenomen worden. Nu de huid goed voorbehandeld is kunnen we mee-eters of gerstekorrels makkelijk verwijderen. Uw wenkbrauwen worden na wens en overleg in model gebracht. Om de huid te laten bijkomen en extra te voeden brengen wij het masker aan met de juiste ingrediënten in combinatie met een serum. Hierna word de huid nagelopen en afgesloten met een heerlijke verzorgende crème.

Hydrafacial

Duur: 90 minuten - Prijs: € 120


Dit is een behandeling die bestaat uit 3 stappen die je huid meteen een mooie, stralende glow geeft. De behandeling voelt aan als een “vochtige stofzuiger” die over de huid gaat. De serums die we gebruiken tijdens de behandeling verweken de dode huidcellen en onzuiverheden en tevens zuigt de tip het vuil uit de huid.  De behandeling is volledig pijnloos en geeft meteen een mooi zichtbaar en voelbaar resultaat. Hou jij ook van complimenten? Ervaar dan zelf deze behandeling en laat je huid stralen!

Acne behandeling

Duur: 60 minuten - Prijs: € 59

Acné is een onschuldige huidaandoening die voornamelijk voorkomt bij jongeren in de pubertijd, maar het kan ook op latere leeftijd komen gepaard met rosacea.

Onze behandeling bestaat uit een zeer intensieve reiniging waarbij we gebruik maken van een speciale lysing met krachtige enzymen. Door de lysing wordt het verwijderen van onzuiverheden en/of huidonstekingen gemakkelijker. De behandeling wordt afgesloten met een intens verzorgend masker. Hierna word de huid nagelopen en afgesloten met een huidverbeterende crème.

Het wordt aangeraden deze behandelingen als een kuur te gebruiken. Dit wordt overlegd met de specialiste

Microdermabrasie diamant

Duur: 60 minuten - Prijs: € 75

Door middel van een speciale vacuüm techniek raken microdiamanten de huid waarbij oude en dode huidcellen loskomen. Deze behandeling is goed voor de doorbloeding van de huid. Ook voor pigmenten, grove poriën, het opfrissen van grauwe rokershuid of het vervagen van littekens. Ook is microdermabrasie geschikt om fijne lijntjes te verminderen.

Al uw onzuiverheden worden verwijderd en word afgesloten met een intensief masker.

Wij passen de ultrasound apparaat altijd toe in deze behandeling met geluidsgolven om effectieve voedingsstoffen voor de huid in te sluizen.

De sterkte van de vacuüm hangt van uw huidtype en de conditie van de huid af. De huid hersteld zich elke 4 weken, dus voor het beste resultaat raden wij aan om elke 2 weken te komen in een kuur van 3 tot 5 behandelingen.

U mag de behandeling niet doen als:

 • Je actieve Acne hebt.
 • Je eczeem of psoriases hebt.
 • Je 2 weken voor de behandeling naar de zon of zonnebank bent geweest.

Bij deze behandeling dient u een gezondheidsverklaring in te vullen, benut de tijd om ook uw vragen te stellen aan de specialiste.

Het is belangrijk om 4 weken voor en 4 weken na de behandeling goed een spf 50 te smeren om pigmentvlekken te voorkomen.

Microneedling

Gezicht - Duur: 60 minuten - Prijs: € 90
Gezicht + Hals & Decolleté - Duration: 90 minuten - Prijs: € 120

De microneedling behandeling is de nieuwste techniek op het gebied van huidverbetering en huidverjonging. Microneedling is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en verfraaien zonder de opperhuid te beschadigingen.

Microneedling maakt gebruik van een opzet stukje van minuscule naaldjes die vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Er worden verticaal kleine kanaaltjes oppervlakkig in de huid gemaakt. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar ‘verwonden’ de huid precies genoeg om deze op een natuurlijke manier te activeren. Door de prikkeling wordt het natuurlijke herstelproces van de huid benut dat diep in de huid op gang komt. Door de prikkeling in het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor aanmaak van collageen en elastine.

Wij passen de ultrasound apparaat altijd toe in deze behandeling met geluidsgolven om effectieve voedingsstoffen voor de huid in te sluizen.

U mag de behandeling niet doen als:

 • Je actieve Acne hebt.
 • Je eczeem of psoriases hebt.
 • Je 2 weken voor de behandeling in de zon bent geweest(zonnebank)
 • Je 6 weken voor de behandeling een andere intensieve huidbehandeling hebt gehad.

Bij deze behandeling dient u een gezondheidsverklaring in te vullen, benut de tijd om ook uw vragen te stellen aan de specialiste.

Het is belangrijk om 4 weken voor en 4 weken na de behandeling goed SPF 50 te smeren om pigmentvlekken te voorkomen.

Ultrasonic - Skinskrubber

Duur: 60 minuten - Prijs: € 69

De skin scrubber reinigt de huid met behulp micromassage. Dit verbetert de microcirculatie en de zuurstofvoorziening van de cellen en zorgt voor een betere opname van de werkzame stoffen door de huid. Met deze methode haal je op een nauwkeurige wijze overmatig talg uit de poriën en vernietigd bacteriën.

Natuurlijk word de huid van te voren intensief gereinigd.

Wij passen de ultrasound apparaat altijd toe in deze behandeling met geluidsgolven om effectieve voedingsstoffen voor de huid in te sluizen. Na de behandeling krijgt u een ampul wat tien keer meer resultaat geeft als een masker en dan word de huid afgesloten met een verzorgende crème.

Lashlift

Duur: 45 minuten Prijs € 50

Het is belangrijk dat je zonder oogmake-up naar de salon komt. Bij voorkeur dienen de ogen niet vlak voor de behandeling te zijn gereinigd i.v.m. eventuele restjes olie die blijven zitten.

Voor het beste resultaat raden wij aan om de wimpers ook te laten verven. Je wimpers zullen er hierdoor nog voller en intenser uit zien. Dit maakt niet alleen wimperkrullers, maar ook mascara’s overbodig. Het resultaat van de Lash Lift blijft ongeveer 6 weken zichtbaar. Hierna zal de krul weer uit de wimpers zakken. Doordat Lash Lifting niet schadelijk is voor de eigen wimpers, kun je de behandeling na 6 weken gewoon weer herhalen.

Na de behandeling:

Om je Lash Lifting zo goed mogelijk te behouden adviseren wij je op de volgende punten te letten. Deze punten vertellen wij je na de behandeling:

 • Vermijd voor de eerste 24 uur direct contact met water
 • Vermijd voor de eerste 24 uur sauna’s en stoombaden
 • Breng de eerste 24 uur geen mascara aan
 • Breng de eerste 24 uur geen wimperextentions of wimperstrips aan
 • Gebruik geen wimperkruller

Wimperextensions One by One

Duur: 120 minuten. Prijs € 75
Nabehandeling 2 weken. Prijs: € 30
Nabehandeling 3 weken. Prijs € 40

Wimpers bepalen een belangrijk deel van de oogopslag en worden over het algemeen als mooier ervaren naarmate ze dikker en langer zijn.

Heeft u korte of weinig wimpers dan is deze behandeling de oplossing.

Deze wimperextensions zijn niet te onderscheiden van uw eigen wimpers.

De lengte en dikte worden bepaald nadat de specialiste uw wimpers heeft beoordeeld.

Lips

Vanaf € 400

Naast de wenkbrauwen spelen de lippen een belangrijke rol in het gezicht. Wil je elk moment van de dag mooie, verzorgde lippen? Dan is (semi) permanente make-up voor de lippen echt iets voor jou!

Door middel van deze techniek kunnen wij uw lippen een mooie vorm geven en kunnen ze optisch voller lijken. We kunnen ze ook een frisse en natuurlijke kleur geven.

Na de eerste behandeling volgt er weer een touch-up. Het resultaat gaat bij goede nazorg gemiddeld drie jaar mee.

Waar is het geschikt voor?

 • Correctie van de contouren
 • Asymmetrische lippen
 • Lichte / bleke lippen
 • Minder volle lippen
 • Donkere lippen

Volle lippen: € 400

Nabehandeling: € 200

powderbrows

€ 400,-

De nieuwste trend op gebied van semi – permanente make up. Hierbij is de aanzet / voorkant lichter en wordt het naar het midden en staartje toe steeds donkerder gepigmenteerd.

Met deze allernieuwste techniek creëren we prachtige, vollere wenkbrauwen maar toch met een zachte natuurlijke uitstraling In tegenstelling tot de andere PMU tattoos vervagen de Ombre brows kleurecht.

Besteed jij elke dag veel tijd aan het tekenen van je wenkbrauwen? Dan is dit echt een uitkomst voor jou!

Duurzaamheid powderbrows

 • Gaat 1 tot 3 jaar mee.
 • De houdbaarheid van het pigment hangt van het huidvernieuwing en de levenswijze af. (bijvoorbeeld, zonnen, cosmetische behandeling etc.)

 

 • Geschikt voor alle huid type.
 • Gaat langer mee dan Microblading.
 • Het geeft een natuurlijk poeder effect.
 • Minimale zwelling of roodheid.
 • U komt 6 weken later terug voor een nabehandeling.
 • Geen beschadiging aan de huid.
 • Bijtekenen hoeft niet meer.
 • Niet pijnlijk.

prijslijst

BASIS GEZICHTSBEHANDELING                €55
……………………………………………………………………………………………………..
LUXE GEZICHTSBEHANDELING                 €75
……………………………………………………………………………………………………..
ACNE BEHANDELING                                  €59
……………………………………………………………………………………………………..
MICRO DERMABRASIE                                €75
……………………………………………………………………………………………………..
MICRO NEEDLING GEZICHT                       €90
……………………………………………………………………………………………………..
MICRO NEEDLING GEZICHT/HALS
/DECOLLETE                                                  €90
……………………………………………………………………………………………………..
ULTRASONIC                                                  €69
……………………………………………………………………………………………………..
HSR                                                                   €77
……………………………………………………………………………………………………..
LASHLIFT MET TINT                                       €60
…………………………………………………………………………………………………….
WIMPEREXTENSIONS NIEUWE SET           €75
……………………………………………………………………………………………………..
WIMPEREXT. NA BEHANDELING. 2WK     €30
……………………………………………………………………………………………………..
WIMPEREXT. NA BEHANDELING. 2WK     €40
……………………………………………………………………………………………………..
POWDERBROWS                                        €350
……………………………………………………………………………………………………..
 

Shop de juiste producten