Skip to content Skip to footer

Microdermabrasie diamant

Door middel van een speciale vacuüm techniek raken microdiamanten de huid waarbij oude en dode huidcellen loskomen. Deze behandeling is goed voor de doorbloeding van de huid. Ook voor pigmenten, grove poriën, het opfrissen van grauwe rokershuid of het vervagen van littekens. Ook is microdermabrasie geschikt om fijne lijntjes te verminderen.

Al uw onzuiverheden worden verwijderd en word afgesloten met een intensief masker.

Wij passen de ultrasound apparaat altijd toe in deze behandeling met geluidsgolven om effectieve voedingsstoffen voor de huid in te sluizen.

De sterkte van de vacuüm hangt van uw huidtype en de conditie van de huid af. De huid hersteld zich elke 4 weken, dus voor het beste resultaat raden wij aan om elke 2 weken te komen in een kuur van 3 tot 5 behandelingen.

U mag de behandeling niet doen als:

Je actieve Acne hebt.

Je eczeem of psoriases hebt.

Je 2 weken voor de behandeling naar de zon of zonnebank bent geweest.

Bij deze behandeling dient u een gezondheidsverklaring in te vullen, benut de tijd om ook uw vragen te stellen aan de specialiste.

Het is belangrijk om 4 weken voor en 4 weken na de behandeling goed een spf 50 te smeren om pigmentvlekken te voorkomen.

Duur: 60 minuten

Tarief: € 75,-

Producten voor na de behandeling

Lorem ipsum dolor sit amet, consec detetur adipisicing elit, sed do mod tempor idunt ut labore et dolore magna aliqua Ut enim aded minim veniam.

Quis nostrud exercitation ullamco laboris ut nisi ut aliquip ex ea commodo et consequat. Duis autedo irure magna dolor in derit.