Skip to content Skip to footer

Microneedling (Dermapen)

De Dermapen is de nieuwste techniek op het gebied van microneedling. Dermapen is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en verfraaien zonder de opperhuid te beschadigingen.

De dermapen maakt gebruik van minuscule naaldjes die vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Er worden verticaal kleine kanaaltjes oppervlakkig in de huid gemaakt. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar ‘verwonden’ de huid precies genoeg om deze op een natuurlijke manier te activeren. Door de prikkeling wordt het natuurlijke herstelproces van de huid benut dat diep in de huid op gang komt. Door de prikkeling in het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor aanmaak van collageen en elastine.

Wij passen de ultrasound apparaat altijd toe in deze behandeling met geluidsgolven om effectieve voedingsstoffen voor de huid in te sluizen.

U mag de behandeling niet doen als:

Je actieve Acne hebt.

Je eczeem of psoriases hebt.

Je 2 weken voor de behandeling in de zon bent geweest(zonnebank)

Je 6 weken voor de behandeling een andere intensieve huidbehandeling hebt gehad.

Bij deze behandeling dient u een gezondheidsverklaring in te vullen, benut de tijd om ook uw vragen te stellen aan de specialiste.

Het is belangrijk om 4 weken voor en 4 weken na de behandeling goed SPF 50 te smeren om pigmentvlekken te voorkomen.

Gezicht

Duur:60 minuten

Tarief: € 90,-

Gezicht +Hals & Decolleté

Duur:90 minuten

Tarief: €120,-

Producten voor na de behandeling

Lorem ipsum dolor sit amet, consec detetur adipisicing elit, sed do mod tempor idunt ut labore et dolore magna aliqua Ut enim aded minim veniam.

Quis nostrud exercitation ullamco laboris ut nisi ut aliquip ex ea commodo et consequat. Duis autedo irure magna dolor in derit.