Skip to content Skip to footer

Luxe gezichtsbehandeling

Een moment voor uzelf. Tijdens deze behandeling worden er producten gebruikt die ontwikkeld zijn op basis van de nieuwste ontwikkelingen en werkstoffen op het gebied huidverzorging. De reiniging wordt een onvergetelijke ervaring voor uw huid en zintuigen. Afhankelijk van de huidtype gaan we de huid peelen om de verhoornde laag wat te verdunnen zodat de werkstoffen beter opgenomen worden. Nu de huid goed voor behandeld is kunnen we mee-eters of gerstekorrels makkelijk verwijderen. Uw wenkbrauwen worden na wens en overleg in model gebracht. Om de huid te voeden gebruiken we ampullen aangepast aan de huidconditie. Terwijl wij deze aanbrengen krijgt u een ontspannende gezichtsmassage waarbij u tot rust komt. Om de huid te kalmeren gebruiken wij een masker. Hierna word de huid nagelopen en afgesloten met een heerlijke verzorgende crème.

Duur: 90 minuten

Tarief: €75,-

Producten voor na de behandeling

Lorem ipsum dolor sit amet, consec detetur adipisicing elit, sed do mod tempor idunt ut labore et dolore magna aliqua Ut enim aded minim veniam.

Quis nostrud exercitation ullamco laboris ut nisi ut aliquip ex ea commodo et consequat. Duis autedo irure magna dolor in derit.